LAINAN MUUTOSLOMAKE

Tällä lomakkeella voit pyytää lainasi lyhennyssuunnitelman muuttamista tai muuta lainaehtojen muutosta.

Kaikki punaisella tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia tietoja.

Tunnistaudu lopuksi haluamasi tilipankin pankkitunnuksia hyväksi käyttäen.

Jos täytät hakemusta yhteiskäytössä olevalla koneella, muistathan lopuksi tyhjentää selaimen selaushistorian ja sulkea selaimesi. Näin varmistat etteivät syöttämäsi tiedot jää muiden nähtäväksi.

 
Tilin omistajan tiedot
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 
Tilin avaajan tiedot (mikäli eri kuin omistaja)
 
Talletuksen tiedot
*
Esim. Käyttelytili. Tilinomistajan tili maksuliikennepankissa, jolle tililtä mahdollisesti nostettavat rahat siirretään, jos niitä ei käytetä lainan hoitamiseen.
 
Lain edellyttämät selvitykset asiakkaan tuntemiseksi
(Laki rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä ja selvittämisestä 503/2008)
*

*

Arvioidut tulot kuukaudessa
*
*
*
Tietoja rahaliikenteestä
*
kpl
*
*
*

Jos olet ulkomaille verovelvollinen, niin yksilöi alle ulkomaiset verotusmaat, ulkomaiset verotusnumerot, sekä ulkomaisten verotusnumeroiden myöntäjämaat. Vahvistan, että edellä olevat verotustani koskevat tiedot ja muut tietoni ovat oikeita ja täydellisiä. Sitoudun ilmoittamaan 30 päivän kuluessa sellaisista olosuhteiden muutoksista, jotka vaikuttavat verotuksellisen asuinvaltioni määrittämiseen.
*

*

*

 
Mistä saitte tiedon Hypoteekkiyhdistyksestä?
 
Suostumus
Suostumus sähköpostin käytöstä *

... Suomen Asuntohypopankki lähettää minulle tähän talletushakemukseen liittyviä tai sen sisältämiä luottamuksellisia tai pankkisalaisuuden alaisia tietoja avoimen ja salaamattoman sähköpostin tai tekstiviestin välityksellä.
Antamalla suostumuksen tiedostan ja hyväksyn, että Suomen Asuntohypopankki ei sanottuja viestintätapoja käyttäessään voi varmistaa viestinnän luottamuksellisuutta ja että viesti ja sen sisältämät tiedot voivat joutua ulkopuolisen tietoon, viestin sisältö saattaa muuttua taikka viesti voi ohjautua väärään osoitteeseen tai jäädä kokonaan toimittamatta.
Suoramarkkinointisuostumus *

... Suomen Asuntohypopankki tai sen konserniyhtiö lähettävät minulle sähköpostilla, tekstiviestillä tai kuvaviestillä toteutettua Hypo-konsernin tuotteita ja palveluita koskevaa suoramarkkinointia tässä hakemuksessa tai muutoin todisteellisesti ilmoittamaani sähköpostiosoitteeseen tai matkapuhelinnumeroon.
Tällä lomakkeella annetut suostumukset on mahdollista peruuttaa ilmoittamalla siitä Turvatulla asiakasviestillä osoitteessa www.hypo.fi.
 
Tutustu etämyyntiesitteeseen
- Ennakkotiedot etämyynnistä
 
Valitse pankkisi
Pankki-valinta on pakollinen.
 
Tässä lomakkeessa annettuja henkilötietoja käsitellään Hypo-konsernin rekisteriselosteiden mukaisesti. Rekisteriselosteet löytyvät osoitteesta http://www.hypo.fi/tietosuoja/.
 
Jos hakemuksen lähetyksessä tai pankkitunnuksilla tunnistautumisessa on ongelmia, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme hypo@hypo.fi. Otamme sinuun yhteyttä.
Voit myös soittaa numeroon 09-228361.