Hypo Ribbon Glow

Suomen Hypoteekkiyhdistys

HYPO MASTERCARD

Rinnakkaiskorttihakemus


Mallikortti
 
Tämän hakemuksen täyttää yhteisvastuullisen eli rinnakkaiskortin hakija. Verkkopankkitunnuksilla tunnistautuminen tapahtuu rinnakkaiskortin hakijan verkkopankkitunnuksilla, eikä tunnistautumista voi tehdä pääkortinhakijan ja rinnakkaiskortinhakijan yhteisellä verkkopankkitunnuksella.
 *Sukunimi
 *Etunimi
 *Henkilötunnus
Sähköposti
 *Matkapuhelin
 
 *Sukunimi
 *Etunimi
 *Kansalaisuus
 *Henkilötunnus
 *Asiointikieli

 *Lähiosoite
 *Postinumero
Postitoimipaikka
 *Matkapuhelin
 *Perhetilanne


 *Oletteko tai oletteko ollut poliittisesti vaikutusvaltainen henkilö tai edellä mainitun henkilön perheenjäsen taikka läheinen yhtiökumppani (muualla kuin Suomessa)? (Lisätietoja)

 *Työsuhde


 *Nostoraja vuorokaudessa
(min. 0, max. 2 000)
 *Internet ostoraja vuorokaudessa
(min. 0, max. 10 000)

 *Kortin käyttöalue
(käyttöalueen voi muuttaa jälkikäteen)Henkilökohtaisen tunnusluvun valinta

Voidaksesi valita oman henkilökohtaisen tunnusluvun (SPIN) tarvitset erityisen lomakkeen, jonka avulla voit salata valitsemasi tunnusluvun. Tämän lomakkeen voit tilata hakemuksen lähetyksen yhteydessä valitsemalla kohdan "Haluan valita oman PIN-koodini ja tilaan henkilökohtaisen SPIN-lomakkeen". Lomake toimitetaan postitse aiemmin hakemuksessa ilmoittamaanne osoitteeseen.

Saatuasi lomakkeen postitse, voit suorittaa hakemuksesi loppuun täyttämällä jälkisyöttölomakkeen, jonka löydät tämän hakemuksen yläosan linkin kautta. Postitse saamaasi lomaketta ei tarvitse palauttaa. Tunnusluvun salaus tehdään turvallisuussyistä, jotta kukaan ulkopuolinen ei saa tietoonsa valitsemaasi tunnuslukua. Tunnuslukusi toimitetaan sinulle myös postitse.
Lomakenumero
 -   - 
Kirjainyhdistelmä
 
SPIN-lomake toimitetaan postitse aiemmin hakemuksessa ilmoittamaanne postiosoitteeseen ja sen avulla voit valita oman PIN-koodisi erillisellä hakemuksella. Linkki erilliseen hakemukseen löytyy tämän hakemuksen yläosasta. Hakemuksesi lähtee käsittelyyn täytettyäsi erillisen PIN-koodin valintalomakkeen. Mikäli et täytä erillistä PIN-koodin valintalomaketta 10 päivän kuluessa, hakemuksesi lähtee käsittelyyn ilman omavalintaista PIN-Koodia.
 
Siirry tunnistautumiseen.


Hyväksytty hakemus muodostaa MasterCard-korttia koskevan sopimuksen Ab Compass Card Oy Ltd:n (kortinantaja) ja hakijan (kortinhaltija) välillä. Sopimukseen sovelletaan kortinantajan MasterCard-luottokortin yleisiä ehtoja. Kortinantaja voi hankkia luottotietoni Suomen Asiakastieto Oy:ltä. Suostun siihen, että luoton ja kortin myöntämiseen tarvittavat minua koskevat tiedot saa hankkia ja että luottoa ja korttia koskevia tietoja voidaan luovuttaa Suomen AsuntoHypoPankki Oy:lle. Suostun siihen, että kortinantaja saa hakea minua koskevia tietoja Väestötietojärjestelmästä. Lisäksi olen tietoinen ja hyväksyn, että tällä hakemuksella pääkortin ja rinnakkaiskorttien hakijoista tulee samalla myös Suomen AsuntoHypoPankki Oy:n asiakkaita.

Tässä lomakkeessa annettuja henkilötietoja käsitellään Hypo-konsernin rekisteriselosteiden mukaisesti.
Rekisteriselosteet löytyvät osoitteesta http://www.hypo.fi/tietosuoja/.
Nordea
OP-Pohjola
S-Pankki
Ålandsbanken
Danske Bank
Handelsbanken
Aktia
Säästöpankki
POP Pankki
Glow