Hypo Ribbon Glow

Suomen Hypoteekkiyhdistys

HYPO MASTERCARD


Mallikortti
 
Jos tarvitset rinnakkaiskortin, voit siirtyä täyttämään sen tästä linkistä.
Täytä kaikki tarvittavat kohdat hakemuksessa. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä *. Ab Compass Card Oy Ltd tarkistaa tiedot ja tekee luottopäätöksen hakemuksen perusteella. Hakemuksen käsittely ja kortin toimittaminen kestää noin 3 viikkoa.

Pyydämme sinulta tarvittaessa lisätietoja käsitellessämme hakemusta.

Jos olet korkeakoulu- tai ammattikorkeakouluopiskelija, tulee sinulla olla suoritettuna vähintään 90 opintopistettä. Myönnettävä luottoraja voi olla enintään 1000 €.

Asiakkuus *
 *Sukunimi
 *Etunimi
 *Kansalaisuus
 *Henkilötunnus
 *Asiointikieli

 *Lähiosoite
 *Postinumero
Postitoimipaikka
 *Sähköposti
 *Matkapuhelin
(esim. +358 9647443, +358 442941199. Merkitse kenttään käytössä oleva matkapuhelinnumero verkko-ostosten tekstiviestivarmennuspalvelun käyttöönottoa varten).
 *Kuukausitulot ammatista, brutto
Muut kuukausitulot, brutto
Omaisuus
 *Velat, euroa
 *Lainanhoitomenot, €/kk
 *Luottoraja
(min. 1 000, max. 10 000)
 *Minimilyhennys laskun loppusummasta
%
Maksuvapaat kuukaudet
  ,  

 *Eräpäivä

 *Nostoraja vuorokaudessa
(min. 0, max. 2 000)
 *Internet ostoraja vuorokaudessa
(min. 0, max. 10 000)

 *Kortin käyttöalue
(käyttöalueen voi muuttaa jälkikäteen) 

 *Siviilisääty
 *Asumismuoto

 *Työsuhde


Ammatti/asema
Työnantaja/oma yritys
Nykyinen työsuhde alkoi
 kk   v
 *Oletteko tai oletteko ollut poliittisesti vaikutusvaltainen henkilö tai edellä mainitun henkilön perheenjäsen taikka läheinen yhtiökumppani (muualla kuin Suomessa)? (Lisätietoja)

Yhteisvastuullisen kortin hakijan on lisäksi itse allekirjoitettava korttihakemus henkilökohtaisilla pankkitunnuksillaan. Linkki yhteisvastuullisen kortinhakijan hakemukselle löytyy sivun yläosasta.


Hyväksytty hakemus muodostaa MasterCard-korttia koskevan sopimuksen Ab Compass Card Oy Ltd:n (kortinantaja) ja hakijan (kortinhaltija) välillä. Sopimukseen sovelletaan kortinantajan MasterCard-luottokortin yleisiä ehtoja. Kortinantaja voi hankkia luottotietoni Suomen Asiakastieto Oy:ltä. Suostun siihen, että luoton ja kortin myöntämiseen tarvittavat minua koskevat tiedot saa hankkia ja että luottoa ja korttia koskevia tietoja voidaan luovuttaa Suomen AsuntoHypoPankki Oy:lle. Suostun siihen, että kortinantaja saa hakea minua koskevia tietoja Väestötietojärjestelmästä. Lisäksi olen tietoinen ja hyväksyn, että tällä hakemuksella pääkortin ja rinnakkaiskorttien hakijoista tulee samalla myös Suomen AsuntoHypoPankki Oy:n asiakkaita.

Tässä lomakkeella annetut suostumukset on mahdollista peruuttaa ilmoittamalla siitä Turvatulla asiakasviestillä osoitteessa www.hypo.fi.
Tässä lomakkeessa annettuja henkilötietoja käsitellään Hypo-konsernin rekisteriselosteiden mukaisesti.
Rekisteriselosteet löytyvät osoitteesta http://www.hypo.fi/tietosuoja/.

Nordea
OP-Pohjola
S-Pankki
Ålandsbanken
Danske Bank
Handelsbanken
Aktia
Säästöpankki
POP Pankki
Oma Säästöpankki
Glow